Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.
Logo Vriendenstichting Christiaan Huygensschool

09-09-2015 - Christiaan Huygens Golftoernooi een succes

Met prachtig weer en 11 flights van 4 personen startte het Christiaan Huygens golftoernooi succesvol. Voordat het toernooi begon werden de deenemers van harte welkom geheten en konden de deelnemers meedoen aan een putter wedstrijd. De putterwedsttrijd werd georganiseerd door golfpro Lawrence Möger uit Dronten en was een groot succes! Iedereen deed mee met het putten en chippen, om zoveel mogelijk punten te behalen. Tijdens deputterwedstrijd demonstreerde Sturat Burley van BurtonPutters zijn revolutionaire custom fitted putters.

 

Om één uur startte het toernooi met een gunshot. Door het prachtige weer was het een prima dag om de 18 holes te lopen. Rond 17:15 uur waren alle flights binnen en kon de prijsuitreiking beginnen.Naar nieuwsblogGerealiseerd door het OS-Scholenpakket/Oscreative - Helder voor iedereen