Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.
Logo Vriendenstichting Christiaan Huygensschool

03-06-2014 - Aankondiging wijziging bestuurssamenstelling

Op 03-06-2014 is aan alle ouders/verzorgers van kinderen op de Leonardo afdeling van Het Kompas te Dronten de 'Nieuwsbrief juni 2014' verstuurd.

 

In deze nieuwsbrief worden de ouders/verzorgers geinformeerd over de voorgenomen aanpassing van de bestuurssamenstelling van de Stichting. De bestuurszetels die werden ingenomen door niet-ouders/verzorgers zijn afgestaan ten behoeve van ouders wiens kinderen op de Leonardo school Dronten het onderwijs volgen. Daarmee zal dus het gehelestichtingsbestuur uit ouders komen te bestaan.

 

Tevens is aangekondigt dat in lijn met de naamsaanpassing van de school, ook de naam van de stichting zal worden aangepast.

 

De nieuwsbrief kunt u hier downloaden en/of in de sectie 'Downloads' waar vanaf nu het complete nieuwsbriefdossier ter download zal worden aangeboden.Naar nieuwsblogGerealiseerd door het OS-Scholenpakket/Oscreative - Helder voor iedereen